ALOE VERA SAP


Boost uw immuunsysteem
Schoonheid en levensvreugde met 100 % puur Aloe Vera "BioUrsaft". Voor een mooie, gezonde huid en gelijktijdige regeneratie van de interne slijmvliezen. Geef uw lichaam en uw huid een bijzonder gevoel van welzijn.
______________________________________
Het Aloe Vera "BioUrsaft" ondersteunt vanbuiten een mooie, gezonde huid en versterkt gelijktijdig de slijmvliezen. Slijmvliezen zijn de beschermende huid voor de interne organen. Deze beschermende huid intern en extern koesteren en verzorgen, ze voorzien van een gezonde en evenwichtige voeding, dat is een belangrijke taak. Gebruiksobservaties die gedurende vele jaren in Duitse ziekenhuizen met Aloe Vera "BioUrsaft" uitgevoerd werden, tonen dat op indrukwekkende wijze aan. (*1)


Het Aloe Vera "BioUrsaft" is een heel bijzonder sap van de hoogste kwaliteit. Want het wordt holistisch geproduceerd. Dit betekent dat het een complex netwerk van meer dan 100 natuurlijke werkende ingrediënten bevat. Dit omvat ook kalium en natrium in de juiste onderlinge verhouding. De juiste verhouding, net zoals deze ook aanwezig is in het binnenste van onze cellen. Daartoe behoren vooral de essentiële glyconutriënten. Ze leggen de "antennen van onze cellen" bloot, zorgen voor een actieve en optimale celcommunicatie en dus voor een mooie, gezonde huid en ondersteunen het immuunsysteem om de balans ervan te vinden. Daarnaast kunnen de complexe bouwstenen van het leven een verbreding met 35 à 40 % van de vernauwde haarvaten (de fijnste bloedvaten) teweegbrengen en de aanvoer van voedingsstoffen verbeteren. (*2) In zijn integrale samenstelling komt het Aloe Vera "BioUrsaft" overeen met de zuivere gel uit heel speciale aloë-verabladeren. Deze groeien gedurende 3 à 5 jaar in gemengde cultuur.  Met licht en schaduw biedende bomen onder optimale klimatologische omstandigheden. Op deze manier kunnen de actieve ingrediënten zich volledig en vooral "stressvrij" ontplooien. De biofotonenmeting door de fysicus Prof. Albert Popp (3*) toont dat heel duidelijk aan. De planten hebben het ongelooflijke vermogen om bijzonder veel licht op te nemen, dit in hun cellen op te slaan en vervolgens door te geven aan de lichaamscellen. Licht in de holistische zin van de hedendaagse kwantumfysica betekent vitaliteit en jeugdigheid voor de cellen. Lichtabsorptie van de cellen betekent het verouderingsproces vertragen._______________________________________________In 30 jaar pionier- en onderzoekswerk met geneeskrachtige planten en samenwerking met artsen in klinieken en praktijken, natuurkundigen, biologen, kruidendokters is het volgende aangetoond:


1. De vraag naar de hoogste kwaliteit.


2. De uitvoering hiervan door zorgvuldig handwerk bij het afschaven van de kostbare gel uit de bladeren.


3. Volledig afzien van additieven.


4. Behoud van het holistische ingrediëntennetwerk


5. Betrekking van spirituele werkwijzen

Aloe Vera BioUrsaft

PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved