BEAUTY 2019 DÜSSELDORF


Grootste vakbeurs voor beauty professionals


29. - 31. maart 2019


BEAUTY DüsseldorfHet team PHARMOS NATUR BeNeLux verwelkomt u op de stand B40 - hal 10 ______________________________________
Ontdek interessante nieuwigheden, buitengewone ontwikkelingen en duurzame ideeën in een aangename, inspirerende atmosfeer. De volmaaktheid van de natuur beleven en genieten aan onze stand B40.

Laat u zich verleiden tot de groene luxewereld dankzij de doeltreffendheid van 100% natuurlijke cosmetica, gezondheidsmiddelen en exclusieve SPA-behandelingen. Voor een INNERLIJKE en UITERLIJKE schoonheid.


Al onze producten zijn zonder alcohol, zonder klassieke conserveringsstoffen, met pure Aloe Vera BioUrsaft in plaats van water : Green Luxury-geneeskrachtige plantencosmetica gecertificeerd door Eco-Control, in puurste biokwaliteit, en Green Luxury-gezondheidsmiddelen ter bevordering van vitaliteit en fitheid, vrij van bewaarmiddelen.


Kan u niet langskomen ? Graag bieden wij u de mogelijkheid aan om een afspraak te maken voor een persoonlijke consultatie en behandeling die bij u plaats kan vinden.


Wij verheugen ons op uw bezoek !


Uw team PHARMOS NATUR BeNeLux

PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved