30 JAAR PHARMOS


30 jaar passie voor

medicinale en verjongende planten
Verjaardagsfeest van PHARMOS NATUR in Bernried bij het meer van Starnberg


150 gasten verzamelden zich rond de oprichter, Margot Esser-Greineder, en zijn team,

om drie dagen de verjaardag van PHARMOS NATUR te vieren. Het weer was fantastisch.

______________________________________
30 jaar passie voor SACRED PLANTS


Met gasten uit de regio, leveranciers, klanten en vrienden uit verschillende landen, een bijzondere start van een verjaardagsfeestje van een bepaald soort was succesvol. Er was veel te ontdekken. Een warme en gelukkig met elkaar omgaan, een spannende uitwisseling en vele verhalen stempelden de vorm van de bijzondere sfeer in het nieuwe huis van het bedrijf.


Basis van onze geneeskrachtige plantencosmetica is 100% puure, gecertificeerde biologische aloë vera oersap, die rijk is  aan waardevolle werkzame stoffen, in plaats van water. In de klassike en de natuurlijke cosmetika wordt gezuiverd water in hoge proporties gebruikt. Pure Aloë Vera BioUrsaft trekt vanwege de viscositeit snel in de huid  in en levert de cellen  een rijke complex van werkzame bestanddelen.


 

 

Onze meer dan 30 jaar van ervaring toont: Hoe hoger het aandeel van pure biologische aloë vera oersap, hoe beter de huid verdraagzaamheid, de sterke regeneratie en de verzorging. Alcohol wordt gebruikt bij de productie van vele cosmetische producten als "natuurlijk conserveermiddel", goedkoop  in de productie en zeer effectief als conserveermiddel. PHARMOS NATUR doet bewust afstand van het gebruik van alcohol als conserveermiddel, zodat de natuurlijke beschermlaag van uw huid blijft perfect bewaard, beschermd en versterkt.


Gebaseerd op onze eigen ervaring hebben wij gezien  dat alcohol (ook wijngeest of ethyleen genoemd), vooral bij mensen met een gevoelige huid   tot droogte en later vaak oorzaak voor allergische reacties is.  Naar onze mening, wordt de natuurlijke beschermlaag van de huid, de hydro-lipide film, traag en niet direct zichtbaar verstoord door het gebruik van alcoholische producten.


Op dezelfde manier, vermijden wij bewust citroenzuur, parabenen, minerale oliën en natuurlijk ook genetisch gemodificeerde ingrediënten. Voor elk van onze producten, voeren wij uitgebreid testen. Niet getest op dieren!

PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved