PLANTEN KUNNEN WARE WONDEREN VERRICHTEN


Planten kunnen ware wonderen verrichten"De perfectie van de natuur met producten en behandelingen te ervaren. Dit is voor ons "Green Luxury". De kostbare planten en vruchten die zich hebben bewezen in de traditionele culturen van onze wereld zijn zeer dicht bij het hart. Reële appreciatie van mens en natuur."


Margot Esser, Oprichter van het bedrijf______________________________________
Een paar jaar geleden kon ik aan den lijve ondervinden hoe het aanvoelt als je hele leven op z'n kop wordt gezet.


Tijdens een reis naar de Verenigde Staten had ik na een ongeval brandwonden op mijn gezicht en bovenlichaam. Tot mijn grote geluk was ik langere tijd onder behandeling bij natuurgeneeskundigen die bijzondere planten gebruikten. Ik merkte hoe mijn huid onder invloed van de geneeskrachtige werking van deze kostbare planten genas, hoe mijn lichaam herstelde en mijn hart en ogen geopend werden voor de verscheidenheid van de natuur en de mensen.


 

Ik zei mijn carrière in de farmaceutische industrie vaarwel en zocht een nieuw bestaan in de wereld van de unieke planten, met hun ongelooflijke variatie aan natuurlijke werkzame stoffen en kracht. Sindsdien volg ik deze weg.


 

Deze ingrijpende gebeurtenis en de daaruit voortvloeiende jarenlange research gaven mij de moed en de kracht om mijn eigen bedrijf op te richten: PHARMOS NATUR - GREEN LUXURY.


 

Dat is meer dan 30 jaar geleden. Sindsdien werken wij nog altijd vol enthousiasme aan deze spannende uitdaging. Voor uw schoonheid en uw welzijn.


Margot Esser


PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved