Newsletter Pharmos Natur Benelux

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en ontvang een kortingscode van 10% in onze online shop!

 

 

 

 

VIS LA VIE

Place Guillaume II 40

L-1648 Luxembourg

Web: https://www.vislavie.lu/

Tél.: +352 264 78 444

 

Waarom heeft ons instituut voor Pharmos Natur gekozen?

Onze filosofie is om op een gezonde manier met de natuur om te gaan en onze planeet te respecteren, wat ons de zekerheid geeft om te leven. De natuur is onze onmisbare bron van leven en Pharmos Natur biedt ons de mogelijkheid om er met een gerust hart van te genieten, zowel binnen als buiten.

Vraagt ​​u zich af wat Pharmos Natur goed kan doen voor de natuur?

Het is heel eenvoudig, door de planten te respecteren. De planten in Pharmos Natur producten worden gekweekt in combinatie met andere planten. Ze ondersteunen elkaar om in deze synergie uit te groeien tot energierijke en actief ingrediënt planten. Het is een magisch fenomeen dat dit wonder van de natuur volgt dat al millennia bestaat maar vaak door mensen wordt vergeten vanwege hun comfortabele en stressvolle leven. Pharmos Natur laat ons de natuur in al haar schoonheid herontdekken en respecteren.

Pharmos Natur behandelingen laten ons dromen en geven het lichaam/gezicht het optimale comfort dat we nodig hebben. De producten van Pharmos Natur zijn gebaseerd op aloë vera. Daarnaast plantaardige ingrediënten afgestemd op het huidtype, die ons voorzien van alle ontbrekende elementen die nodig zijn voor de voeding, regeneratie, verbetering, verjonging en reactivering van onze huid.

Al deze positieve punten van Pharmos Natur geven ons instituut en onze klanten buitengewone momenten van ontspanning, schoonheid, sereniteit met de natuur en zichzelf. Dankzij de positieve energiefilosofie van ons instituut en dankzij onze Pharmos Natur-producten, dompel je jezelf onder in een onvergetelijke droom met lichaam en geest. En het meest ongelooflijke, liggend in het hart van het Luxemburgse stadscentrum, op een weiland vol natuur en de geur van innerlijke rust.

We zijn blij je te ontmoeten

 

Sylvia Esch

Gecertificeerde schoonheidsspecialiste

 

 

Afdrukken

PHARMOS NATUR BeNeLux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals