Newsletter Pharmos Natur Benelux

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en ontvang een kortingscode van 10% in onze online shop!

 

 

 

 

 

BEAU

Am Stronck 7

L-6915 Roodt-sur-Syre

Web: https://beau.lu/fr

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: +352 26 332 313

MOBIL: +352 621 210 984

 

Steeds meer mensen beseffen hoe waardevol natuurlijke cosmetica is voor hun persoonlijke schoonheidsverzorging. Geen wonder, want het spectrum aan effectieve actieve ingrediënten is groot - en dat zonder schadelijke stoffen.

Vanuit deze overtuiging heb ik bijna 17 jaar geleden mijn eigen natuurcosmetica instituut opgericht. De particuliere studio in een moderne feel-good sfeer is gelegen in Roodt-sur-Syre, op slechts een paar kilometer van Niederanven. Een grote fotomuur met het strand van Sylt en het uitzicht op de natuurlijk aangelegde tuin suggereren het: hier is de Scandinavische rust thuis - en individueel en holistisch advies. Aangenaam gekleurd licht versterkt bovendien het diep ontspannende effect voor lichaam, geest en ziel.

Vooral vrouwen - en steeds meer mannen - met huidproblemen waarderen de bijzondere kracht en de weldadige en tegelijkertijd effectieve werking van de 100% natuurlijke cosmetica van Pharmos Natur. Ze brengen de beschermende huidvacht weer in balans en zijn goed met elkaar te combineren.

Alle diensten zijn ook verkrijgbaar als cadeau in de vorm van mooi vormgegeven vouchers. Zowel de bonnen als de gewenste producten worden op aanvraag en op rekening ook bij u thuisbezorgd.

 

Monika Boguschewski

Gecertificeerde schoonheidsspecialiste

 

 

Afdrukken

PHARMOS NATUR BeNeLux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals