SUN HARMONY NL


SUN HARMONY - 100% natuurlijke zonbescherming van binnenUIT en van buitenAF


Natuurlijke zonbescherming in harmonie met de zon!


Margot Esser-Greineder - OPRICHTER PHARMOS NATUR

Natuurlijke zonbescherming in harmonie met de zon


Mijn diepe overtuiging: de natuur heeft planten en vruchten die mensen helpen om in harmonie met de zon te leven. Om te profiteren van haar positieve effecten en toch beschermd te blijven. Het vinden van deze planten was mijn grootste wens.“ Margot Esser-Greineder


We houden van de helende zonnestralen voor lichaam, geest en ziel. Het is alleen belangrijk om de juiste balans te vinden. Wanneer is het genoeg? Wanneer de zon begint energie te onttrekken, huid en lichaam vocht verliezen, maakt levendigheid plaats voor vermoeidheid. We weten allemaal: met te veel zon gebeuren er veel oxidatieve processen in het lichaam. Vrije radicalen beschadigen huid en weefsel en versnellen het verouderingsproces. De huid ziet er gerimpeld en oud uit en er vormen zich pigment- en ouderdomsvlekken. Zonbescherming is noodzakelijk. Het voorkomt zonnebrand en voorkomt onnodige huidveroudering. Dan kunnen we genieten van natuur, vrije tijd en sport.

We hebben de oplossing gevonden bij de Achuar in het regenwoud van Ecuador


Een doorbraak kwam in 2014 met een onderzoeksreis naar de inheemse bevolking van het Amazonegebied in Ecuador. Tijdens een verblijf als gasten bij de Achuar en Shuar stam hebben we de magie van het regenwoud mogen ervaren. We waren vooral geïnteresseerd in medicinale planten. De oudste van de stam heeft ons ingewijd in vele geheimen van hun genezingsrituelen en plantgebruik. Voorafgaand aan de reizen naar het regenwoud vroeg de oudste van de stam ons om zonbescherming toe te passen. We hadden bewust geen producten uit Europa meegenomen. We waren er eerder van overtuigd dat we belangrijke dingen van de lokale bevolking zouden leren. Ze beschermen tenslotte ook zichzelf. En dat zou zich bewaarheiden. Heel voorzichtig schilderde hij eerst teken op onze gezichten. Hij vroeg de spirituele entiteiten van het regenwoud om ons te beschermen: 'We komen met vreedzame bedoelingen. We willen niet plunderen of kappen." Toen kregen we het sap van rode zaden om op gezicht, handen en armen te wrijven. We waren verbaasd: we bleven de hele dag in de zon bij de indianen. Urenlang waren we op reis met de kano op de Amazone. Daar versterkt het water de ultraviolette straling door het zonlicht. 'S Avonds konden we niet eens een vleugje irritatie van de zon op onze huid zien. Super goed. We vonden het fantastisch. Een 100% natuurlijke zonbescherming. We hebben de fascinerende bescherming van de achiote ervaren.

“We hebben 3 unieke zonbeschermingsproducten ontwikkeld. Ze beschermen van BINNENUIT & van BUITENAF. We hebben de ervaring van perfecte zonbescherming door de Achiote omgezet in huidverzorgende, eigentijdse en moderne zonbeschermende cosmetica. "Margot Esser-Greineder

DE ACHIOTE


is een geschenk van de Achuar aan ons! Ze delen hun volledige kennis met ons.
HUN VERWACHTING AAN ONS & ONZE BELOFTE AAN HEN:


PHARMOS NATUR helpt hun leefgebied in het regenwoud van de Amazone in Ecuador te behouden en hun oude kennis te bewaren.

SUN HARMONY


Natuurlijke zonbescherming van BINNENUIT & van BUITENAF - in harmonie met de zon


In onze zonbeschermingsproducten SUN HARMONY combineren we de uitgebreide bescherming van de ACHIOTE in 3 unieke producten - voor uw holistische zonbescherming van binnenuit en van buitenaf. Bij uitwendig gebruik in de TANNING OIL of de PROTECT CREAM tovert de ACHIOTE onmiddellijk een beschermende bruine tint op uw huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Opgenomen met de Q FOOD, wordt het hele organisme gestimuleerd om zijn eigen beschermende schild te bouwen tegen de negatieve effecten van de zon. We hebben onze toonaangevende planten ALOE VERA en ACHIOTE aangevuld met andere waardevolle en lichtbeschermende medicinale en verjongende planten van over de hele wereld. In perfecte symbiose versterken de krachtige planten onderling hun zonbeschermende en voedende effecten.


We verwerken ze met zorgvuldig vakmanschap, waarbij we op de beste energetische en holistische principes letten: de juiste maanfase, een 28-dagen ritme, het behoud van vitaliteit en de intense lichtenergie (biofotonen) in de planten. In Duitsland worden ze verwerkt met zorgvuldige en moderne technologie en in glazen flacons afgevuld voor kwaliteitsborging.


SUN HARMONY bestaat uit 100% natuurlijke en holistische actieve ingrediënten. Natuurlijk zijn al onze toonaangevende planten biologisch gecertificeerd en geteeld in een ecologische gemengde cultuur. De cosmetische producten zijn gecertificeerd door NCS en Eco Control volgens de natuurlijke cosmeticaverordening. De eetbare zonbescherming door de certificering van biologisch voedsel. Alle producten zijn parfumvrij. Evenzo vrij van hormoonachtige stoffen, PEG's, nanodeeltjes, triclosan en oxybenzone. We gebruiken geen alcohol en citroenzuur, parabenen en fenoxyethanol als conserveermiddelen.

SUN HARMONY
Q FOOD


INSIDE PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE

EETBARE ZONBESCHERMING


Q Food is een intelligent voedsel. Een natuurlijk, eetbaar zonnescherm. 100% puur. Zonder additieven. Zorgvuldig gedroogde, zorgvuldig verwerkte, hele vruchten, bessen, zaden en bladeren met hoge lichtenergie (biofotonen) en een uniek voedingsspectrum vormen samen krachtige antioxidanten.


Q Food versterkt de lichtenergie (biofotonen) in onze cellen. Dit cellicht beschermt ons van binnenuit tegen de zonnestralen. De intelligente planten versterken het organisme, activeren hun eigen afweer en weren vrije radicalen af. De melanineproductie van de huid wordt van binnenuit gestimuleerd. De huid wordt bruin. Het organisme begint zo zijn eigen natuurlijke zonbescherming te produceren.


Achiote, acai, acerola, bosbessen, rozenbottel, hennep, cacao en zwarte bessen. De planten in Q Food vertegenwoordigen het volledige kleur- en lichtspectrum: roodoranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. We weten dat elke kleur in voeding zijn eigen waardevolle effect heeft op onze fysiologie. Ze activeren klieren, organen en zenuwcentra.


⇒ Koop Q Food online

SUN HARMONY
TANNING OIL


HOLISTIC PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE | SPF 6

100% pure oliën van natuurlijk beschermende medicinale en verjongende planten


Pure olie uit de zwarte sesam, walnootolie uit de binnenkern (niet uit de schelp), hennepolie, duindoornolie, carancha-olie en achiote hebben een synergetisch effect en versterken hun effectiviteit. Ze beschermen ons op een heel natuurlijke manier tegen de zonnestralen. Het puur kruidennetwerk van actieve ingrediënten versterkt je huid. De melanineproductie van de cel wordt geactiveerd en de natuurlijke bruining begint van binnenuit. Het lichaam beschermt zichzelf effectief tegen UV-straling. Het antioxiderende vermogen van de pure plantaardige oliën versterkt de celstructuur van de huid en weert vrije radicalen af. Tegelijkertijd verwennen ze je huid met voedingsstoffen. Je huid wordt beschermd, geharmoniseerd en verzorgd. De vorming van vitamine D en het gelukshormoon serotonine wordt ondersteund. SUN HARMONY Tanning Oil roept meteen een mooie tint op. Alsof je al een paar vakantiedagen hebt meegemaakt.


⇒ Koop Tanning Oil online

SUN HARMONY
PROTECT CREAM 


HIGH PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE
SPF 30


SUN HARMONY Protect Cream is een uitstekende en zeer goed verdragen zonbescherming. Ze is hydraterend en sterk anti-oxidatief, weert vrije radicalen af ​​en voorkomt door de zon veroorzaakte pigmentvlekken en rimpels. 100% pure Aloë Vera Bio UrSaft in plaats van water, Achiote, Avellana-olie, duindoornpulp, ectoïne-micro-organismen, wilde rozenolie, magnolia-schors, olie van de zwarte sesamzaadjes en oryzan-olie (rijstkiemolie) werken samen en versterken wederzijds hun zonbeschermende werking. Zinkoxide zorgt voor de wettelijk verifieerbare beschermingsfactor SPF 30.


⇒ Koop Protect Cream online

SUN HARMONY – zonbescherming met een holistische zonbeschermingsfactor


Door bijzonder zachte en spiritueel bewuste verwerkingsmethoden laten we de planten in hun geheel achter en isoleren we geen individuele actieve ingrediënten. Op deze manier blijft de geest van de waardevolle planten behouden en kan deze intelligent werken. Met behulp van fijne energetische, fysieke en spirituele testprocedures ontdekken we welke planten harmonieus op elkaar aansluiten en zelfs hun zonbeschermende werking onderling versterken.


De symbiose van holistische plantaardige oliën in SUN HARMONY stimuleert op intelligente wijze de bescherming van uw huid en overschrijdt, naar onze ervaring, de wettelijk bewezen zonbeschermingsfactor. De wetgever is nog niet gebaseerd op holistische meetmethoden om het beschermende effect van plantaardige oliën te meten. We kijken uit naar uw eigen ervaring: vertel ons over uw ervaringen met onze holistische zonbescherming van binnenuit en van buitenaf SUN HARMONY!


Aandacht voor je eigen lichaam is belangrijk: hoe lang is zonnebaden echt aangenaam? Wanneer beginnen de stralen mijn lichaam vermoeid te maken? Zorg goed voor jezelf en geniet van de zon in rustgevende porties.

Ecologie en duurzaamheid.SUN HARMONY is recyclebaar.


Een bewuste keuze voor glasverpakkingen. De kostbare crème zit in een vacuümverpakking met een voor voedsel gecertificeerde polyethyleen zakje. Het zakje en de sluiting zijn volledig recyclebaar. Dankzij het sachet kan de crème tot de laatste druppel worden gebruikt. De flacon is gemaakt van glas. Dit betekent dat er via de PE-zak geen stoffen van buitenaf in de productinhoud kunnen komen. Als de pot leeg is, kunnen het zakje en het glas worden gescheiden. Dit zorgt voor een optimale afvalscheiding. De kostbare olie wordt goed beschermd in een pot van 60 ml met dispenser. Deze productverpakking is ook volledig recyclebaar. Dit geldt ook voor de verpakking van het poeder, gemaakt van amberkleurig glas.SUN HARMONY beschermt het zeeleven.


60% van de zuurstof in onze atmosfeer wordt geproduceerd door marien plankton. Tegelijkertijd zet het 70% van de kooldioxide om. Conventionele zonbeschermende cosmetica gebruiken meestal het hormoonachtige actieve ingrediënt oxybenzone als een chemisch UVA / UVB-filter. Deze stof lost niet op in het zeewater, maar hecht zich aan nanoplastische deeltjes. Als gevolg hiervan worden de deeltjes groter en worden door het mariene plankton als voedsel beschouwd.

Jaarlijks worden ongeveer 6.000 ton zonnebrandcrème in het water gespoeld en komt uiteindelijk in zee terecht. Daar ontwikkelen ze hun toxische effecten en zijn de belangrijkste oorzaak van het afsterven van plankton.

Het is belangrijk voor ons om zonbeschermingsproducten te ontwikkelen en te produceren die de mens, het milieu en de vrede dienen.

Onze planten hebben body-mind-soul.

Ze beïnvloeden de hele persoon.

Voel het verschil.

ERVAAR NATUUR OP JE HUID.

PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved