Newsletter Pharmos Natur Benelux

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en ontvang een kortingscode van 10% in onze online shop!

 

IMAGEFILM

PHARMOS NATUR

 

Unieke natuurcosmetica. Exclusieve behandelingen. LevensGezondMiddelen & Superfoods - natuur, die werkt.

 

We zijn gefascineerd door de schoonheid en kracht van de natuur: onze unieke natuurcosmetica bestaat uit de meest kostbare medicinale en verjongende planten van over de hele wereld en 100% biologisch aloë vera sap in plaats van water - voor een uitstekende verzorging van je huid. Onze krachtigen LevensGesondMiddelen voorzien u lichaam van het volledige scala aan voedingsstoffen van gezonde natuur - voor vitaliteit en stralende schoonheid van binnenuit. Buitengewone behandelingen met het verse aloë vera blad brengen je liefdevol met jezelf in contact. Voor ons betekent dat echte NATUURCOSMETICA. Schoonheid en gezondheid van binnen en van buiten - in harmonie met de natuur.

Blije planten maken een groot verschil. Daarom selecteren we de meest energetische krachtplekken in de hele wereld en cultiveren we deze met grote waardering - regionaal en wereldwijd. Kleine boeren koesteren en verzorgen ze met veel liefde en spiritueel bewustzijn. In gemengde cultuur, geheel zonder chemicaliën. Zo worden de planten voor ons heel bijzondere SACRED PLANTS.

Onze gecertificeerde natuurlijke cosmetica producten zijn uiteraard vrij van petroleum, parabenen en PEG's. We gaan nog een stap verder en voegen geen water, alcohol of citroenzuur toe. Dit is wat ons onderscheidt van conventionele natuurlijke cosmetica.

Laat u inspireren - door natuur, die werkt.

 

Afdrukken

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Aloë vera blad voor de massage en behandeling

 

PHARMOS NATUR - cosmetica verfrissend anders

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar de term COSMETICA vandaan komt?

We denken aan KOSMOS en zijn direct tot de kern: KOSMOS betekent orde in het Oudgrieks. Het oorspronkelijke idee van KOSMETIK is om schoonheid te creëren in de zin van orde. Zowel innerlijke als uiterlijke orde. PHARMOS NATUR staat voor dit principe. We willen het gezonde potentieel van mensen versterken en mensen inspireren tot gezondheid, schoonheid en levensvreugde. Duurzam. Van binnen en van buiten. Met liefde en waardering voor mens en moeder natuur.

Ontdek de verscheidenheid van onze Green Luxury Cosmetica, onze holistische LevensGezondMiddelen en buitengewone behandelingen met het verse aloë verablad.

Koop PHARMOS NATUR online

 

Onze specialiteit

We gebruiken de meest kostbare medicinale en verjongende planten van over de hele wereld en gebruiken ze in zeer hoge verhoudingen. We hechten veel belang aan het onderhouden van hun complexe netwerk van actieve ingrediënten.

We zijn ons ervan bewust dat planten levende wezens zijn. Onze geselecteerde medicinale en verjongende planten zijn adaptogeen. Deze planten weten zelf het beste waar en hoe ze moeten werken. Daarom isoleren we de individuele actieve ingrediënten niet, maar richten we ons op het geheel: Zodat de actieve ingrediënten, essentiële kracht, intense lichtenergie en hoge vibratie van de planten intelligent kunnen werken.

"Het geheel is meer dan de som der delen" - Aristoteles

 

Onze Natuurcosmetica

De basis van onze PHARMOS NATUR cosmetica is ons zeer speciale ALOE VERA BioUrsaft. In plaats van water. Waarom? Terwijl conventionele natuurlijke cosmetica tot 80% is gebaseerd op gesteriliseerd water, draagt ​​het levende aloë vera-sap de actieve ingrediënten van onze kostbare plantensamenstellingen diep in de huid - en biedt hier ook zijn eigen overvloed van meer dan 100 waardevolle ingrediënten.

Voor ons betekent dit Green Luxury: Ervaar de perfectie van de natuur. Geniet van uitstekende actieve ingrediënten. Genieten van overvloed. Onbeperkte waardering en liefde voor de kracht van de natuur - al meer dan 30 jaar verzamelen we met grote toewijding en diepe fascinatie ervaring in de productie van uitstekende natuurcosmetica, die werkt.

 

Onze Holistic & Healthy Food

Onze krachtige LevensGezondMiddelen & Superfoods zijn echte allrounders. Omdat we de waardevolle ingrediënten van de planten in hun geheel laten en geen afzonderlijke stoffen isoleren. Zodat de volledige kracht van planten intelligent kan werken - precies daar waar uw lichaam het nodig heeft. Geniet van het gevoel van stralende gezondheid en schoonheid dat van binnenuit komt.

 

Onze behandelingen

We raken aan. Op alle vlakken. De hele persoon. Met onze filosofie, onze producten en onze unieke behandelingen. Zodat mensen met zichzelf in aanraking komen. Het begint elke ochtend wanneer je iets goeds voor jezelf doet en je verzorgt met waardevolle natuurproducten. Eigenliefde en welzijn bij elke aanraking. Maak een bewust ritueel van uw ochtendverzorging - een heerlijk gevoel op de huid zal u de hele dag aan dit geluk herinneren. COSMETICA betekent in contact komen met jezelf.

Laat u betoveren door de energie en liefde van het verse ALOË VERA-blad - het is het hoogtepunt van onze exclusieve behandelingen. Vind een geselecteerd PHARMOS NATUR partner-instituut bij u in de buurt en ervaar de liefdevolle aanraking van heel bijzondere planten.

PHARMOS NATUR BeNeLux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals