Het basisseminarie voor schoonheidsspecialisten en therapeuten

In deze twee dagen begeleiden we je in de fascinerende wereld van PHARMOS NATUR TREATMENTS. Verbaasd zijn, ervaren en leren. In kleine groepen begeleiden we u stap voor stap op de interessante reis van de PHARMOS NATUR METHODE. Samen met je opleidster, vind je nieuwe informatie over huidverzorging met 100% natuur. U zult ervaren hoe heerlijk het is om met echte planten te behandelen, voor uw klant en ook voor u als behandelaar.

'S Ochtends bespreken we de filosofie en kijken we uitgebreid naar de producten. We hebben het over de ingrediënten van de natuurcosmetica PHARMOS NATUR, het gehalte aan actieve ingrediënten, de energie en de vibratie van de planten.

Deze nieuwe informatie vloeit vervolgens over in het praktijkgedeelte, dat plaatsvindt in de namiddagen van ons seminarie. We verwennen de huid met een zorgvuldige aanraking en het hoogtepunt van elke PHARMOS NATUR-TOEPASSING - de massage met het verse aloë vera blad.

Ervaar zelf hoe een behandeling met producten van de hoogste kwaliteit of een behandeling met individuele mengsels van verse planten en kostbare oliën voelt en werkt. Deze beleving kunt u doorgeven aan uw klanten en hen naar hartenlust in de watten leggen. Van binnen en van buiten.

Dit seminarie geeft je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start als PHARMOS NATUR PARTNER.

We kijken ernaar uit om met u deze nieuwe weg in te slaan.

Uw PHARMOS NATUR Benelux-team

 

Volgende termijnen:

 

28. november 2023 -> in het Nederlands

24. januari 2024 -> in het Frans

 

10°° tot 17°° uur

 

Contacteer ons: +32 (0) 87 557304

 

Of regel samen met ons de gewenste datum!

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals