SUN HARMONY - 100% natuurlijke zonbescherming
van binnen & buiten

 

Natuurlijke zonbescherming in harmonie met de zon!
 
 
 

 
 
 
 
Margot Esser-Greineder - oprichter van het bedrijf PHARMOS NATUR 
 
 
 

Natuurlijke zonbescherming in harmonie met de zon!

“Mijn diepe overtuiging: de natuur heeft planten en vruchten die mensen helpen om in harmonie met de zon te leven. Om je positieve kanten te gebruiken en toch beschermd te zijn. Het vinden van deze planten was mijn grootste wens.” Margot Esser-Greineder

We houden van de helende stralen van de zon voor lichaam, geest en ziel. Het is gewoon belangrijk om de juiste balans te vinden. wanneer is het genoeg? Wanneer de zon energie van de mens begint af te zuigen, huid en lichaam hydratatie verliezen, levendigheid plaats maakt voor vermoeidheid.
We weten allemaal dat te veel zon ervoor zorgt dat er veel oxidatieve processen in het lichaam plaatsvinden. Vrije radicalen beschadigen huid en weefsel en versnellen het verouderingsproces. De huid ziet er gerimpeld en oud uit, er ontstaan ​​pigment- en ouderdomsvlekken. Bescherming tegen de zon is noodzakelijk. Het voorkomt zonnebrand en voorkomt onnodige huidveroudering. Dan kunnen we genieten van natuur, vrije tijd en sport.

    

We vonden de oplossing bij de Achuar in het regenwoud van Ecuador

Een onderzoeksreis naar de indianen in het Amazonegebied in Ecuador in 2014 bracht de doorbraak. Tijdens een verblijf als gasten bij de Achuar- en Shuar-stammen hebben we de magie van het regenwoud kunnen ervaren. We waren vooral geïnteresseerd in geneeskrachtige planten.
De stamoudste vertelde ons veel van de geheimen van hun genezingsrituelen en kruidengebruik. Voor de uitstapjes naar het regenwoud vroeg de stamoudste ons om zonnebrandcrème op te doen. We hebben bewust geen producten uit Europa meegenomen. Integendeel, we waren er vast van overtuigd dat we belangrijke dingen zouden leren van de lokale bevolking. Ze beschermen immers ook zichzelf. En dat moet uitkomen. Hij tekende zorgvuldig tekens op onze gezichten.

Hij vroeg de spirituele wezens van het regenwoud om ons te beschermen: “We komen met vreedzame bedoelingen. We willen niet plunderen of kappen.” We kregen toen het sap van rode zaden om over onze gezichten, handen en armen te wrijven.

Onze verbazing was groot: we hebben de hele dag bij de indianen in de zon gezeten. Uren waren we onderweg met de boomstamkano op de Amazone. Daar intensiveert het water de ultraviolette straling door het zonlicht te weerkaatsen. ‚s Avonds konden we niet eens een zweem van irritatie van de zon op onze huid ontdekken.

Super goed. We vonden het fantastisch. Een 100% natuurlijke zonnebrandcrème. We hebben de fascinerende bescherming van de achiote ervaren.

 

 


 

 

 

 „We hebben een unieke zonbescherming ontwikkeld.
Deze beschermt van BINNEN en BUITEN! Buitengewone planten van over de hele wereld vullen elkaar aan en versterken elkaars potentie. De ervaring van perfecte zonbescherming hebben we met Achiote voor u omgezet in huidverzorgende, eigentijdse en moderne zonbeschermingscosmetica.”

Margot Esser-Greineder

 

 

 

 

DE ACHIOTE

 

is een geschenk van de Achuar aan ons! Ze delen al hun kennis met ons.

 

HUN VERWACHTINGEN VAN ONS EN

ONZE BELOFTE AAN HEN:

 

PHARMOS NATUR helpt hun leefgebied in het Amazone-regenwoud van Ecuador in stand houden en hun eeuwenoude kennis te bewaren.

 

 

 

 


 

 

 

 

SUN HARMONY

Natuurlijke zonbescherming van BINNEN & BUITEN - in harmonie met de zon

In onze SUN HARMONY zonbeschermingsserie combineren we de uitgebreide bescherming van ACHIOTE in 4 unieke producten - voor uw holistische zonbescherming van binnen en van buiten. Uitwendig aangebracht in TANNING OIL, FACE PROTECT CREAM of BODY PROTECT CREAM, ACHIOTE tovert onmiddellijk een beschermende bruine tint op uw huid en voorkomt vroegtijdige veroudering. Inwendig ingenomen met Q FOOD, wordt het hele organisme gestimuleerd om een ​​eigen beschermend schild op te bouwen tegen de negatieve effecten van de zon. We hebben onze toonaangevende planten ALOE VERA en ACHIOTE aangevuld met andere waardevolle en lichtbeschermende medicinale en verjongende planten van over de hele wereld. In perfecte symbiose versterken de krachtige planten hun zonbeschermende en verzorgende werking.

We verwerken ze met zorgvuldig vakmanschap en nemen de fijnste energetische en holistische principes in acht: de juiste maanfase, een 28-dagen ritme, het behoud van vitaliteit en de intensieve lichtenergie (biofotonen) in de planten. In Duitsland worden ze met zorgvuldige en moderne technologie verwerkt en afgevuld in glazen containers voor kwaliteitsborging.

SUN HARMONY bestaat uit 100% natuurlijke en holistische actieve ingrediënten. Natuurlijk zijn al onze belangrijkste planten biologisch gecertificeerd en worden ze gekweekt in biologische gemengde culturen. De cosmetische producten zijn gecertificeerd door NCS en Eco Control in overeenstemming met de Natural Cosmetics Ordinance. De eetbare zonbescherming door middel van de biologische voeding certificering. Alle producten zijn vrij van parfum. Zo ook van hormoonachtige stoffen, PEG's, nanodeeltjes, triclosan en oxybenzone. We gebruiken geen alcohol en citroenzuur, parabenen en fenoxyethanol als conserveermiddelen.

 

 

 

SUN HARMONY
Q FOOD

 

INSIDE PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE
DE EETBARE ZONBESCHERMING

 

Q Food is een slimme voeding. Een natuurlijke, eetbare zonbescherming. 100% puur. Zonder enige toevoegingen. Zorgvuldig gedroogde, zorgvuldig verwerkte hele vruchten, bessen, zaden en bladeren met hoge lichtenergie (biofotonen) en een unieke reeks voedingsstoffen vormen samen krachtige antioxidanten.

 

Q Food versterkt de lichtenergie (biofotonen) in onze cellen. Dit cellicht beschermt ons van binnenuit tegen de zonnestralen van buitenaf. De intelligente planten versterken het organisme, activeren zijn eigen afweer en weren vrije radicalen af. De melanineproductie van de huid wordt van binnenuit gestimuleerd. De huid wordt bruin. Het organisme begint dan zijn eigen natuurlijke bescherming tegen de zon te produceren.

 

Achiote, Acai, Acerola, Bosbessen, Rozenbottel, Hennep, Cacao en Zwarte bes. De planten in Q Food vertegenwoordigen het volledige kleuren- en lichtspectrum: rood-oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. We weten dat elke kleur in voedsel zijn eigen waardevolle effect heeft op onze fysiologie. Ze stimuleren klieren, organen en zenuwcentra.

 

⇒ Q Food online kopen

 

 

SUN HARMONY
TANNING OIL

HOLISTIC PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE

100 % pure oliën van natuurlijk beschermende geneeskrachtige en verjongende planten

Pure zwarte sesamolie, walnotenkernolie (geen schil), hennepolie, duindoornolie, caranchaolie en achiote hebben een synergetisch effect en versterken elkaars potentie. Ze beschermen ons op een volledig natuurlijke manier tegen de zonnestralen. Het puur kruidennetwerk van actieve ingrediënten versterkt je huid. De melanineproductie van de cellen wordt geactiveerd en een natuurlijke bruining van binnenuit begint. Op deze manier beschermt het lichaam zichzelf effectief tegen UV-straling. De anti-oxidatieve kracht in de pure plantaardige oliën versterkt de celstructuur van de huid en weert vrije radicalen. Tegelijkertijd verwennen ze je huid met allesomvattende voedingsstoffen. Uw huid wordt beschermd, geharmoniseerd en verzorgd. De vorming van vitamine D en het gelukshormoon serotonine wordt ondersteund. SUN HARMONY Tanning Oil tovert direct een mooie bruine kleur tevoorschijn. Alsof je al een paar dagen vakantie hebt beleefd.

 

⇒ Tanning Oil online kopen

 

 

 

SUN HARMONY
FACE PROTECT CREAM

HIGH PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE
SPF 30

 

SUN HARMONY Face Protect Cream is een uitstekende en zeer goed verdragen zonbescherming. Het is vochtinbrengend en sterk anti-oxidatief, bestrijdt vrije radicalen en voorkomt door de zon veroorzaakte pigmentvlekken en rimpels. 100% puur aloë vera biologisch sap in plaats van water, achiote, avellana-olie, duindoornpulp, ectoïne-micro-organismen, wilde rozenolie, magnoliaschors, olie uit zwarte sesamzaadjes en oryzanolie (rijstkiemolie) werken samen en versterken elkaar wederzijds beschermingseffect. Zinkoxide zorgt voor de wettelijk aantoonbare zonbeschermingsfactor SPF 30.

 

⇒ Face Protect Cream online kopen

 

 

 

SUN HARMONY
BODY PROTECT CREAM

HOLISTIC PROTECTION | ANTIOXIDANT CARE SPF 20

Natuurlijke zonbescherming met biologische aloë vera en achiote voor het lichaam. Beschermt tegen UV-stralen en vrije radicalen met antioxiderende werking. Voorkomt aan de zon gerelateerde pigmentvlekken en rimpels. Achiote, duindoornpulp, ectoïne-gezonde micro-organismen, wilde rozenolie, oryzanolie - deze geselecteerde helende en verjongende planten bieden een prachtige natuurlijke bescherming tegen de zon voor het hele lichaam. Zinkoxide zorgt voor de wettelijk aantoonbare zonbeschermingsfactor SPF 20.

SUN HARMONY Body Protect Cream is hydraterend en krachtig antioxidant. De lichte textuur is gemakkelijk uit te smeren en geeft een fluweelzacht gevoel op de huid.

Met zorgvuldig vakmanschap worden bijzondere planten van over de hele wereld bereid. Ook wordt er rekening gehouden met de fijnste energetische en holistische principes: de juiste maanstand, een 28-dagen ritme, het behoud van levenskracht en de intensieve lichtenergie/biofotonen. In Duitsland worden ze met de meest zorgvuldige, state-of-the-art technologie verwerkt en afgevuld in duurzame, recyclebare recipiënten. Natuurlijk zijn al onze belangrijkste planten biologisch gecertificeerd. De cosmetische producten zijn door Eco Control gecertificeerd volgens de NCS natuurcosmetica verordening. De eetbare zonbescherming door de biologische voeding certificering. Alle producten zijn vrij van parfum. We gebruiken geen hormoonachtige stoffen, PEG's en nanodeeltjes. Ook alcohol en citroenzuur, parabenen en fenoxyethanol als bewaarmiddelen vermijden we bewust

SUN HARMONY beschermt uw huid, de oceanen en het milieu.

 

⇒ Body Protect Cream online kopen

 

SUN HARMONY – Zonbescherming met een holistische zonbeschermingsfactor

Door bijzonder zachte en spiritueel zorgvuldige verwerkingsmethoden laten we de planten in hun geheel en isoleren we geen individuele actieve ingrediënten. Op deze manier blijft de geest van de waardevolle planten behouden en kan intelligent werken. Met behulp van fijne energetische, fysieke en spirituele testprocedures komen we erachter welke planten elkaar harmonieus aanvullen en zelfs elkaars zonbescherming versterken.
 
De symbiose van holistische plantaardige oliën in SUN HARMONY stimuleert op intelligente wijze de bescherming van uw huid en overtreft naar onze ervaring de wettelijk aantoonbare zonbeschermingsfactor. De wetgever is nog niet ingericht op holistische meetmethoden om de beschermende werking van plantaardige oliën te meten. We zouden blij zijn als u uw eigen ervaringen verzamelt: Vertel ons over uw ervaringen met onze holistische zonbescherming voor binnen en buiten - SUN HARMONY!
 
Aandacht voor je eigen lichaam is belangrijk: hoe lang is zonnebaden eigenlijk comfortabel? Wanneer beginnen de stralen mijn lichaam moe te maken? Zorg goed voor jezelf en geniet in weldadige porties van de zon.

 

Ecologie en duurzaamheid.

SUN HARMONY is recycelbaar.

We gebruiken PCR (Post-Consumer Recycled Plastic) voor onze Protect Cream Face and Body, omdat PET te stijf zou zijn voor een tube. Het materiaal bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal en kan worden hergebruikt in de PE-recyclingcyclus. Dit is uiteindelijk de recyclingstroom: 02 PE-HD.

Tanning Oil en Q Food worden zoals gebruikelijk gebotteld in glazen verpakkingen.
De kostbare olie zit goed beschermd in een 60 ml glas met doseerdispenser. Ook deze productverpakkingen zijn volledig recyclebaar. Dit geldt ook voor de verpakking van het poeder in amberkleurig glas.

 

SUN HARMONY beschermt het leven in zee.

60% van de zuurstof in onze atmosfeer wordt geproduceerd door zeeplankton. Tegelijkertijd zet het 70% van de koolstofdioxide om. Conventionele zonnebrandcosmetica gebruiken meestal de hormoonachtige werkzame stof oxybenzone als chemisch UVA/UVB-filter. Deze stof lost niet op in zeewater maar hecht zich aan nanoplastic deeltjes. Als gevolg hiervan worden ze groter en worden ze door zeeplankton als voedsel behandeld.

Jaarlijks spoelt zo‘n 6.000 ton zonnebrandcrème in de waterwegen en komt uiteindelijk in zee terecht. Daar ontwikkelen ze hun toxische werking en zijn ze verantwoordelijk voor de dood van het plankton. Wij vinden het belangrijk om
zonbeschermingsproducten te ontwikkelen en te produceren die mens, milieu en vrede dienen.

 

 

Onze planten hebben lichaam-geest-ziel.

Ze hebben invloed op de hele persoon.

Voel het verschil.

ERVAAR PURE NATUUR OP JE HUID.

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals