Nelli - de verjongingsvrucht

 

Phyllanthus emblica

 

 


 

 

NelliVera

De actieve ingrediënten van NelliVera vullen elkaar aan om een ​​sterke antioxiderende kracht te vormen die het moeilijk maakt voor vrije radicalen. Dit versterkt het gezonde potentieel in ons. De speciale verbinding levert vitamine C, belangrijke micronutriënten, SOD-enzymen, polyfenolen, emblicanines, proanthocyanidines, quercetine en selenium.
 

Over de plant

Phyllanthus emblica (Nelli) is een van de oudste en bekendste vruchten in de hele Aziatische regio. Het behoort tot de Kroontjeskruidfamilie (Euphorbiaceae).

Al duizenden jaren wordt het in de Ayurveda geconsumeerd als verjongingsmiddel en tegelijkertijd als medicinale plant om de gezondheid te behouden, de vitaliteit te versterken en de prestaties te verbeteren. Nelli is de liefdevolle naam van de lokale bevolking in Sri Lanka voor deze 5000 jaar oude traditionele medicinale plant.

Halverwege de jaren negentig begonnen wetenschappers de bijzonder actieve ingrediëntenrijke vruchten in het tropische klimaat van Sri Lanka ecologisch en in een gemengde cultuur met andere inheemse planten te telen.

 

 

Actieve fruitvitamine bevordert de gezondheid.

De rode of groengele Nelli-vruchten lijken uiterlijk op onze kruisbessen. De bessen zijn echter extreem zuur. Hiermee onthult de vrucht al een van zijn geheimen: Nelli-vruchten hebben een extreem hoog vitamine C-gehalte. Een van de hoogste die ooit in fruit is gekend. Vanwege de vele verschillende actieve ingrediënten die in de Nelli-vrucht zitten, wordt de vitamine C zelfs meerdere dagen in het lichaam vastgehouden, omdat het goed wordt beschermd, gestabiliseerd en actief wordt door bioflavonoïden en tannines. Op deze manier kan het zijn gunstige effecten in het organisme ontwikkelen.

De selectie van fruit dat bijzonder rijk is aan actieve ingrediënten bevat het verjongende enzym SOD. Van dit enzym is bekend dat het de schadelijke effecten van vrije radicalen direct beperkt en stopt. Het enzym SOD kan deze taak vooral uitvoeren wanneer het wordt gecombineerd met vitamines, vooral vitamine C en mineralen, evenals sporenelementen. De Nelli-vrucht biedt dit uitgebalanceerde spectrum van belangrijke natuurlijke bouwstenen volgens de huidige analysemethoden. Dit verklaart waarom de Ayurvedische traditie al 5000 jaar spreekt van de "verjongingsfruit" voor de Phyllanthus emblica.

 


     

 

 

Verouderingsproces van het lichaam door vrije radicalen:

"Vrije radicalen" zijn agressieve zuurstofverbindingen die in ons organisme ontstaan. Ze worden beschouwd als de hoofdoorzaak van het verouderingsproces van het organisme en de huid, van grijzend haar en ook als oorzaak van vele ziekten. Als het aandeel vrije radicalen in het lichaam te hoog is, verliezen de collageenvezels hun elasticiteit en wordt het verouderingsproces in het hele organisme en in de huid versneld. Dit is van buitenaf zichtbaar door de vorming van rimpels en een gebrek aan elasticiteit; het is voelbaar in het lichaam, bijvoorbeeld door pijn in de gewrichten.

Een bijzonder effectief enzym, superoxide-dismutase (SOD), is overvloedig aanwezig in de NELLI-vrucht. In combinatie met vitamine C en de mineralen, vooral zink, beschermt het het menselijk organisme tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

 

 

 

 

De Nelli-vruchten:

  • Beschermen tegen de verspreiding van virussen
  • Beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen (roken, UV-straling, stress)
  • Verjongen de huid en activeren de organen
  • Bevorderen de vorming van collageen in de huid, gewrichten en organen
  • Bieden elastische aders, botten en bindweefsel
  • Versterken het immuunsysteem
  • Verlagen het cholesterolgehalte in het bloed
  • Verbeteren prestaties en vitaliteit

 

 

Verdere bevindingen:

In verschillende wetenschappelijke onderzoeken is een effect vastgesteld tegen bacteriën en parasitaire (schimmel) ladingen, vooral tegen de verspreiding van virussen in het lichaam. De wetenschappers hebben ontdekt dat de ingrediënten van de Nelli-vruchten het lezen van de genetische informatie in de lichaamscellen blokkeren. Op deze manier kunnen virussen zich niet vermenigvuldigen. Nelli-capsules werden gebruikt in een Duitse kankerkliniek. Hier werd vastgesteld dat de virusbelasting was verminderd, vooral in het geval van hepatitis, herpesziekten en het zogenaamde vermoeidheidssyndroom.

 

 

 


 

 

PHARMOS NATUR - NelliVera

 

 

NelliVera

100% puur fruitpoeder gemaakt van de hele vruchten van de Phyllanthus emblica met Piper longum (lange peper), Piper nigrum (zwarte peper) en seleniumgist in cellulosecapsules.

Nellivera biedt een bijzondere vorm van ondersteuning zowel tegen stress als tegen een snel voortschrijdend verouderingsproces door vrije radicalen.

Slechts twee capsules Nellivera dekken de dagelijkse behoefte aan natuurlijk selenium. Selenium is een onmisbaar onderdeel van het leven voor een optimaal functionerend immuunsysteem, zodat ons lichaam beter met stress kan omgaan.

Ook geschikt voor de zeer veeleisende huid.

NelliVera online kopen

 

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals