Beleef PURE NATUUR op de huid!

Gezichts- & lichaamsbehandelingen met geneeskrachtige en verjongende planten

 

Met PHARMOS NATUR ervaart u het unieke en regeneratieve effect van geselecteerde, adaptogene geneeskrachtige en verjongende planten.

De sacred plants worden zorgvuldig en holistisch verwerkt. Hun rijke actieve ingrediënten, hun intense lichtenergie en hun hoge vibratie zijn vervat:

 

  • in waardevolle verzorgingsproducten - met pure aloë vera in plaats van water - zonder alcohol - zonder klassieke conserveermiddelen.
  • in kostbare gezichts- en lichaamsverzorgingsoliën
  • in Lebensgesundmittel® voor schoonheidsverzorging van binnenuit, behoud van gezondheid en regeneratie, evenals voor het verjongen van de huid.

 

De intensiteit en de doeltreffendheid van onze waardevolle producten voelt en ziet u al na slechts één behandeling op uw huid. Op deze kwaliteit kunt u ook vooral vertrouwen als u een gevoelige huid hebt.

Het hoogtepunt in uw PHARMOS NATUR-behandelingen is het gebruik van onze heel speciale frisse aloë-verabladeren. Uw huid absorbeert de hydraterende gel volledig. De vele werkzame stoffen verzorgen uw cellen, repareren en regenereren.

Nu kan het verouderingsproces aanzienlijk vertraagd worden.

Een stralende, prachtige huid. Frisheid en vitaliteit.

Een puur welzijnsgevoel in uw gehele ZIJN!

 

Gesichtsmassage mit dem speziellen Aloe Vera Frischpflanzenblatt von pharmos natur

 

Gezichtsbehandelingen volgens de bijzondere PHARMOS NATUR-METHODE

De zachte reiniging, peeling, intensieve massage en een masker vormen de basis van elke gezichtsbehandeling. Een verzorging van het gezicht, hals en decolleté vol werkzame stoffen. Een mooie huid met Sacred Plants.

Kies de duur van uw behandeling, de intensiteit en uw zwaartepunt: uw behandelaar zal u volgens uw momentele behoeften en gevoeligheden geheel individueel adviseren en behandelen.

Geef uzelf de tijd om te onthaasten, te vernieuwen, nieuwe energie op te doen, om u mooi en vitaal te voelen.

 

 

LOVE YOUR AGE - Power Treatment

Collageenpowerleveranciers zoals Avellana, Cranberry, Moringa, Hyaluron en Griffonia simplicifolia verbeteren de dichtheid van de huid, maken deze voller en maken je blij! Rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken, de diepte van rimpels wordt zichtbaar verminderd. De ideale verzorging voor de droge, rijpe en veeleisende huid.

 

BIO-LIFTING

Verstevigende behandeling rijk aan actieve ingrediënten met verse planten. De gebruikte originele zwarte sesamzaadjes uit de Himalaya bevatten een uniek netwerk van waardevolle actieve ingrediënten. Calcium, magnesium, ijzer, zink en lecithine, essentiële aminozuren en complexe vitamines geven de huid nieuwe impulsen voor echte regeneratie. Lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd.

 

ANTI-STRESS FACE

Ontspannende behandeling voor huid en ziel. Het zeer effectieve Calming & Regenerating Elixir versterkt de zenuwen, geeft nieuwe energie, stimuleert celvernieuwing en laat tekenen van stress en spanning verdwijnen. De rusteloze, geïrriteerde huid wordt geëgaliseerd. Roodheid verdwijnt.

 

DETOX FACE

Ontgiftende, weefselreinigende behandeling. Activeert de stofwisseling van de huid, versterkt het bindweefsel en ontgift intensief via de lymfe. De behandeling is ideaal voor de onzuivere huid en voor intensieve reiniging van alle huidtypes, couperose, wallen en ter ondersteuning van vasten en reinigingskuren. Het resultaat is een heldere, goed getinte huid, stevige gezichtscontouren en verzachte aderen.

 

INTENSIVE MOISTURE

Intensieve hydraterende en frisheidsbehandeling. De focus van de behandeling is de hydraterende massage en het aanbrengen van de vers gepelde aloë vera plantgel.

 

SKIN-BALANCE

Balancerende en reinigende behandeling. De focus ligt op een diepe reiniging van de onzuivere huid met grote poriën. Duurzame, voedende actieve plantaardige ingrediënten reinigen intensief en verfijnen de huidstructuur.

 

SUN HARMONY

De zachte behandeling koelt, regenereert en activeert het zelfherstellende proces van een door de zon beschadigde huid. De huid wordt kalmeert en de cellen kunnen regenereren.

 

WINTER-TREATMENT

Voedende, herstellende behandeling voor de gestreste huid in de winter. Verzacht de rode, ruwe en gestreste huid.

 

TEENIE BEHANDELING

Preventieve, verzorgende behandeling voor jonge huid. De onzuivere huid wordt gereinigd en onzuiverheiden worden verwijdert. Dan wordt ze met een genezend masker verzorgd. De normale en droge huid krijgt een korte massage en een hydraterend masker.

 

BEAUTIFUL EYES

Verkwikkende oogmassage en een speciaal liftend masker met verse aloë vera-gel stimuleert en deblokkeert het weefsel, vermindert rimpels en lijntjes en verzacht donkere kringen, schaduwen en wallen onder de ogen.

 

ROHINI REGENERATING TREATMENT

Exquise, adaptogene verjongingsplanten ontvouwen hun volledige kracht precies daar waar het nodig is. Hun intelligentie is uniek. Elke huid krijgt precies wat hij nodig heeft. Het behandelingsritueel behandelt alle onderwerpen tegelijkertijd die betrekking hebben op verschillende huidtypes en huidgevoeligheden.

 

ROHINI TREATMENT RITUAL - de luxe verwenbehandeling!

Het ritueel begint met een voetbad en een voetmassage. Dit wordt gevolgd door reiniging en peeling van het gezicht. Een hoofdmassage zorgt voor diepe ontspanning. Nu worden de waardevolle actieve ingrediënten op de huid aangebracht en in de diepe lagen van de huid getransporteerd met een aloë vera verse plant bladmassage. Een regeneratiemassage ontspant en verzacht ook de spieren. Tijdens het masker dat volgt, kunt u genieten van een hand- en armmassage

 

NATURE OF MEN

De zorg- en vitaliteitsbooster voor mannen. De producten en het behandelingsproces zijn speciaal afgestemd op de behoefte van de mannenhuid. Ook ideaal voor de gevoelige huid.

 

 


 

 

Lichaamsbehandelingen volgens de bijzondere PHARMOS NATUR-METHODE

Kies de duur van uw behandeling, de intensiteit en uw zwaartepunt: uw behandelaar zal u volgens uw momentele behoeften en gevoeligheden geheel individueel adviseren en behandelen.

Geef uzelf de tijd om te onthaasten, te vernieuwen, nieuwe energie op te doen, om u mooi en vitaal te voelen: een uur, anderhalf uur of twee uur.

 

ANTI-STRESS BODY

De ideale behandeling om stress los te laten, overbelasting tegen te gaan en uw batterijen weer op te laden. Interne spanningen kunnen worden opgeheven, het zenuwstelsel wordt ontlast. Tegelijkertijd wordt de huid intensief geregenereerd en gevoed.

 

DETOX BODY

Ontgiftingsbehandeling voor het lichaam met kostbare geneeskrachtige planten in combinatie met pure biologische aloë vera. Deze behandeling zuivert en deblokkeert de lymfe, versterkt en verstevigt het bindweefsel, activeert de stofwisseling en vermindert cellulitis. De ideale metgezel voor alle vasten en reinigingskuren.

 

RELAX & MOVE

De verwarmende, drainerende massage verlicht spanning, stimuleert spieren en weefsels en bevordert de doorbloeding. Bijzonder geschikt voor sporters, lichamelijk actieve mensen, bij spierpijn en gewrichtsproblemen.

 

INTENSIVE MOISTURE BODY

Hydraterende massage voor het hele lichaam met voedende ingrediënten. Het bindweefsel wordt op natuurlijke wijze versterkt en de vochtafzettingen worden aangevuld.

 

AROMA-RELAXATION

Afhankelijk van de geselecteerde plantenextract kan een harmoniserend, stimulerend of zenuwversterkend effect worden bereikt. De harmonie van lichaam, geest en ziel wordt ondersteund, het vegetatieve zenuwstelsel wordt gekalmeerd en het immuunsysteem wordt versterkt.

 

LOVE YOUR AGE BODY

Intensief verzorgende en verjongende massage met de puurste plantkracht. Een innovatieve combinatie met lipiden, vitamines en antioxidanten verstevigt de huid op een efficiënte manier en activeert huidvernieuwing.

 

LOVE YOUR AGE BODY SCRUB TREATMENT

Exclusieve kruidenpeelingmassage met kostbare regeneratiekruiden die de stofwisseling stimuleren, huid en weefsel verstevigen en revitaliseren. De huid wordt fluweelzacht, glad en soepel.

 

MAMMA WORDEN

Verlichtende en verwennende wellnessbehandeling voor "twee".

Een verlichtende voet- en beenmassage wordt gevolgd door een verzachtende massage van het nek- en schoudergebied. De babybuik wordt liefdevol verzorgd en in de watten gelegd met de kostbare actieve ingrediënten van het verse aloë vera-plantenblad. Een zachte rugmassage rondt de behandeling af.

 

 


 

 

PHARMOS NATUR Ritueelbehandelingen

 

LOVE YOUR AGE RITUEEL

Dit heerlijke verwenritueel begint met een verwarmend voetbad om in de stemming te komen. De nek en het hoofd ervaren een kick van frisheid. De rug wordt verwend met een massage en laat de gast in ontspanning glijden.

Daarna volgt een gezichtsverzorgingsritueel met een borstelmassage en oliemassage van gezicht, nek en schouders, dat soepel overgaat in de hand- en armmassage. Een bijzonder hoogtepunt is de aloë vera verse plant blad applicatie. Terwijl de gezichtshuid de waardevolle actieve ingrediënten van het LOVE YOUR AGE-masker absorbeert, genieten de kuiten en voeten van een ontspannende massage.

 

 


 

 

PHARMOS NATUR Lichaamsscrubs

 

ALGAE BODY SCRUB

Fijngemalen algen met biologische aloë vera. Deze peeling verwijdert voorzichtig dode huidcellen, stimuleert de bloedcirculatie en versterkt het bindweefsel. Ideale voorbereiding voor een lichaamstoepassing.

 

DETOX SALT SCRUB

Zeezout uit Palestina, kostbare geneeskrachtige planten en zwarte sesamolie stimuleren de stofwisseling, ontgiften en spannen het weefsel aan. Ideale voorbereiding voor een lichaamstoepassing.

 

LOVE YOUR AGE BODY SCRUB

Edele kruidenpeeling met verjongende planten, die de huid vitaliseert en regenereert en een gezonde doorbloeding bevordert. De huid wordt glad, fluweelzacht en strakker.

 

 


 

 

PHARMOS NATUR Baden

 

DETOX BATH

Het badzout uit Palestina bevat het hoogste gehalte aan waardevolle mineralen met veel magnesium en borium, ze versterken de spieren en zijn gunstig voor de gevoelige huid. Ze ondersteunen ontgifting en ontzuring.

  • Het zenuwstelsel is ontspannen
  • De stofwisseling wordt gestimuleerd
  • Spieren en gewrichten komen los
  • Overtollige zuren en slakken kunnen worden 'weggespoeld'

 

 


 

 

PHARMOS NATUR Lichaamspakkingen

 

LOVE YOUR AGE WRAP

Pakking met actieve ingrediënten tegen veroudering. Het Cell Repair Complex werkt als een zeer effectieve, verjongende radicale wegvanger. De huid wordt op natuurlijke wijze aangespannen, het bindweefsel wordt verstevigd en de vochtafzettingen worden aangevuld.

 

INTENSIVE MOISTURE WRAP

Kostbare, pure plantaardige oliën worden bereid met biologische aloë vera en op het lichaam aangebracht, speciaal afgestemd op de huidbehoeften van de droge huid. De huid neemt de actieve ingrediënten volledig op en wordt weer fluweelzacht en goed gevoed.

 

DETOX WRAP

Ontgiftende, zuiverende, verstevigende lichaamspakking die de aspect van cellulitis verbetert.

 

AROMA-RELAXATION WRAP

Ingewikkelde warme, diepe ontspanning en welzijn kunnen zich verspreiden. Dankzij de geoptimaliseerde interactie van de actieve ingrediënten ontvouwt de pakking zijn bijzonder regeneratieve en herstellende effect op het hele lichaam.

 

RELAX & MOVE WRAP

Deze verwarmende lichaamspakking die de bloedsomloop stimuleert, verlicht spanning, verlicht spier- en gewrichtspijn en is vooral nuttig na het sporten of lichamelijke activiteit.

 

 

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals