IN GEZONDHEID LEVEN MET HOLISTIC & HEALTHY FOOD

 

CELEBRATE YOUR HEALTH! - MET GEZONDE LEVENSMIDDELEN

 

De wetenschap van de salutogenese is de basis van onze Lebensgesundmittel®. We hebben deze zo genoemd, omdat ze bestaan uit unieke genezings-, verjongings- en regeneratieplanten. Ze bevatten een uitgebreid netwerk van werkende stoffen, intense lichtenergie (biofotonen) en een hoge trilling. Wegens deze complexiteit en deze holistische werkwijze geven ze u kracht, voeden uw ziel en brengen uw geest in een nieuw evenwicht.

 

WONDEREN VAN DE NATUUR

 

Onze geneeskrachtige en verjongende planten zijn intelligente planten. Daardoor kunnen ze veel taken in het lichaam gelijktijdig uitvoeren. Ze werken adaptogeen, wat betekent dat ze het lichaam ondersteunen bij de handhaving van zijn evenwicht op chemisch, cellulair en systeemniveau. Eenvoudig gezegd: ze versterken het gezonde potentieel in de mens, ongeacht de aard van het bestaande onevenwicht. En zo verwezenlijken de planten iets geweldigs.

 

Handgeplukte kruiden zitten in verjongingsthee

 

 

INTELLIGENTE GENEESKRACHTIGE EN VERJONGENDE PLANTEN

 

GEZONDE, VOEDINGSSTOFRIJKE BODEMS

Gezonde, voedingsstofrijke bodems zorgen ervoor dat onze planten krachtig en overvloedig werkende stoffen ontwikkelen. Ze groeien op energierijke krachtplekken in gemengde cultuur, volledig zonder chemie. We vinden ze terug op de mooiste plekken ter wereld. Regionaal en globaal. Kleine boeren koesteren en verzorgen ze met veel liefde, een grote competentie en aandacht. Ze doen er alles aan om de levensenergie van planten te behouden. Vanaf het begin - zowel bij de oogst evenals gedurende alle verdere verwerkingsstappen. Op deze manier gedijen onze planten optimaal. Daaruit produceren wij holistische Lebensgesundmittel®, in biologische kwaliteit, volledig zonder toevoegingen. Zonder bewaarmiddelen, zonder stabilisatoren, zonder suiker.

ZO BEVATTEN ZE EFFECTIEVE LEVENSBEGELEIDERS VOOR IEDEREEN.

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals