Lichtenergie &  biofotonen

 

Mensen, dieren en planten absorberen en slaan licht op.

 

 


 

 

Leven en licht

Geen leven zonder licht. Licht maakt ons gelukkig, we voelen ons gezond en evenwichtig. Al onze lichaamscellen slaan een oneindige hoeveelheid licht op. We voelen het zonlicht graag direct op onze huid. We vullen ons “depot” ook met de lichtenergie van gezonde planten: in de vorm van waardevol voedsel en Green Luxury cosmetica met biologische aloë vera.

Goed om te weten: onze cellen communiceren zelfs met elkaar door middel van licht en energie. Leven en licht horen gewoon bij elkaar, zoals dag en nacht.

 

 

     

 

Gezonde planten slaan lichtenergie op - biofotonen

Zowel planten als dieren en mensen nemen licht op en slaan het op, zoals de biofysicus prof. Fritz Albert Popp in jarenlang onderzoek heeft bewezen. Elke plant, maar ook elke menselijke cel straalt uit en dat is meetbaar. Hoe levendiger en jeugdiger iemand eruitziet, hoe groter de intensiteit van het licht dat een cel uitstraalt. En hoe sterker de lichtenergie.

PHARMOS NATUR gebruikt deze waardevolle kennis dat plantencellen licht opslaan en uitzenden. We hechten veel belang aan het behoud van deze lichtenergie in gezonde planten - bijvoorbeeld in onze speciale en verse biologische aloë vera plantenbladeren. We behouden het netwerk van actieve ingrediënten zoals het in de natuur bedoeld is. Dat betekent holistisch, zonder afzonderlijke componenten te isoleren. We besteden ook aandacht aan de hoge vibratie en de intense lichtenergie. Dat voel en beleef je in al onze producten, die net zo levendig zijn als de planten zelf.

 

 

 

PHARMOS NATUR biologische aloë vera is rijk aan biofotonen of lichtenergie

Waar en hoe wordt verbouwd, dat is waar het om gaat. PHARMOS NATUR kweekt een heel bijzondere biologische aloë vera met kleine boeren in Ecuador. Op de meest energieke plekken op aarde - dat is het gebied rond de evenaar - geteeld op gezonde, vruchtbare bodems, in ecologische gemengde cultuur. Dus deze gezonde plant is gezegend met een ongelooflijke schat aan actieve ingrediënten, met veel lichtenergie / biofotonen en hoge trillingen. Door zijn viscositeit en consistentie - deze gezonde plant bevat een uniek reparatiecomplex - wordt de aloë vera-gel volledig door de huid opgenomen.

Door metingen in tal van teeltgebieden konden we al in 1987 vaststellen dat teelt in verschillende klimaatzones verschillende planten oplevert. Naast het ‘waar’ is natuurlijk ook het ‘hoe’ doorslaggevend.

De gezonde planten worden liefdevol verzorgd door kleine boeren. In symbiose met andere planten kunnen ze hun volledige kracht en dichtheid van actieve ingrediënten ontwikkelen.

We weten (metingen door Prof. Fritz Albert Popp) dat de lichtenergie in de planten in Ecuador vele malen hoger is dan op andere plaatsen, zoals B. in Zuid-Europa, Afrika, Chili of Sri Lanka. Het is bewezen dat deze biologische aloë vera een hoog biofoton / lichtenergie-gehalte heeft. Dit geeft de lichaamscellen meetbare vitaliteit, kracht en jeugdigheid. Gezondheid en schoonheid die kunnen worden gevoeld en gezien.

 

Behandelingen bij PHARMOS NATUR - zet de lichtschakelaar in de cellen aan

De focus van elke behandeling met PHARMOS NATUR-producten ligt bijvoorbeeld op het gebruik van het zeer speciale verse bio aloë vera plantenblad. De vochtophopingen diep in de huid worden direct merkbaar opgevuld. Alle cellen worden voorzien van een complex netwerk van actieve stoffen en overspoeld met hoge lichtenergie. Het eigen trillingsniveau van het lichaam neemt toe. Nu kan het verouderingsproces aanzienlijk vertragen.

Bij het gebruik van natuurlijke producten neemt de biologische aloë vera alle actieve ingrediënten van de kostbare medicinale en verjongende planten, de sacred plants, mee in de diepte. Water blijft daarentegen op het huidoppervlak.

 

Ongelofelijk: het holistische biologische Aloë Vera-sap "BioUrsaft" dat wordt gebruikt door PHARMOS NATUR.

BioUrsaft heeft eigenschappen die sterk lijken op die van de celvloeistof in het lichaam. Pure plantkracht die u bij elke toepassing voelt. Dit geldt zowel voor de natuurlijke producten als voor de behandelingen.

Vanuit een holistisch perspectief resulteert de overstroming van de cellen met licht in natuurlijke verjonging en regeneratie. Dat voel en zie je heel natuurlijk! Het voelt alsof iemand de lichtschakelaar aanzet.

 

 


 

 

PHARMOS NATUR & Sint-Janskruid

 

 

 

Calming & Regenerating Elixir

Plantaardige kracht rijk aan actieve ingrediënten met intensieve lichtenergie. Dit kostbare serum geeft een zijdezachte, glanzende, gladde huid met echte elasticiteit en helderheid. Rijke actieve ingrediënten en hoge lichtenergie regenereren alle cellen, bestrijden vrije radicalen en voorkomen dat de huid vroegtijdig verouderd. Tegelijkertijd ondersteunt dit anti-stress serum het zenuwstelsel bij het loslaten van stress, het vinden van slaap en het putten van nieuwe kracht. Lichaam-geest en ziel komen in balans. Voor meer vitaliteit, een jeugdige uitstraling en een heerlijk gevoel van welzijn.

Calming & Regenerating Elixir online kopen

 

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals