Het basisseminarie voor schoonheidsspecialisten en therapeuten

In dit seminarie begeleiden we je in de fascinerende wereld van PHARMOS NATUR BODY TREATMENTS. Verbaasd zijn, ervaren en leren. In kleine groepen begeleiden we u stap voor stap op de interessante reis van de PHARMOS NATUR METHODE. Samen met je opleidster, vind je nieuwe informatie over huidverzorging met 100% natuur. U zult ervaren hoe heerlijk het is om met echte planten te behandelen, voor uw klant en ook voor u als behandelaar.

Ervaar zelf hoe een behandeling met producten van de hoogste kwaliteit of een behandeling met individuele mengsels van verse planten en kostbare oliën voelt en werkt. Deze beleving kunt u doorgeven aan uw klanten en hen naar hartenlust in de watten leggen. Van binnen en van buiten.

Voor iedereen die al heeft deelgenomen aan ons basisseminarie gelaat, vindt dit praktijkseminarie plaats op één dag. We gaan in op de verschillende behandelmogelijkheden en specifiek op uw persoonlijke wensen, welke behandelingen u graag zou willen leren. We verwennen de huid met een zorgvuldige aanraking en het hoogtepunt van elke PHARMOS NATUR-TOEPASSING - de massage met het verse aloë vera blad.

Voor onze nieuwe partnerinstituten die graag eerst met de lichaamsbehandelingen willen starten, organiseren wij een aanvullende individuele termijn. Op deze dag bespreken we de filosofie en kijken we uitgebreid naar de producten. We hebben het over de ingrediënten van de natuurcosmetica PHARMOS NATUR, het gehalte aan actieve ingrediënten, de energie en de vibratie van de planten.

Dit seminarie geeft je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start als PHARMOS NATUR PARTNER.

We kijken ernaar uit om met u deze nieuwe weg in te slaan.

Uw PHARMOS NATUR Benelux-team

 

Volgende termijn:

 

29. januari 2024

 

Neem contact met ons op: +32 (0) 87 557304

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals