PHARMOS NATUR

PHARMOS NATUR

 

Unieke natuurcosmetica. Exclusieve behandelingen. LevensGezondMiddelen & Superfoods - natuur, die werkt.

 

We zijn gefascineerd door de schoonheid en kracht van de natuur: onze unieke natuurcosmetica bestaat uit de meest kostbare medicinale en verjongende planten van over de hele wereld en 100% biologisch aloë vera sap in plaats van water - voor een uitstekende verzorging van je huid. Onze krachtigen LevensGesondMiddelen voorzien u lichaam van het volledige scala aan voedingsstoffen van gezonde natuur - voor vitaliteit en stralende schoonheid van binnenuit. Buitengewone behandelingen met het verse aloë vera blad brengen je liefdevol met jezelf in contact. Voor ons betekent dat echte NATUURCOSMETICA. Schoonheid en gezondheid van binnen en van buiten - in harmonie met de natuur.

Blije planten maken een groot verschil. Daarom selecteren we de meest energetische krachtplekken in de hele wereld en cultiveren we deze met grote waardering - regionaal en wereldwijd. Kleine boeren koesteren en verzorgen ze met veel liefde en spiritueel bewustzijn. In gemengde cultuur, geheel zonder chemicaliën. Zo worden de planten voor ons heel bijzondere SACRED PLANTS.

Onze gecertificeerde natuurlijke cosmetica producten zijn uiteraard vrij van petroleum, parabenen en PEG's. We gaan nog een stap verder en voegen geen water, alcohol of citroenzuur toe. Dit is wat ons onderscheidt van conventionele natuurlijke cosmetica.

Laat u inspireren - door natuur, die werkt.

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals