HEALTH


Health


                                                                                                 IN GEZONDHEID LEVEN MET HOLISTISCHE LEBENSGESUNDMITTEL®


CELEBRATE YOUR HEALTH! - VIER UW GEZONDHEID!De wetenschap van de salutogenese is de basis van onze Lebensgesundmittel®. We hebben deze zo genoemd, omdat ze bestaan uit unieke genezings-, verjongings- en regeneratieplanten. Ze bevatten een uitgebreid netwerk van werkende stoffen, intense lichtenergie (biofotonen) en een hoge trilling. Wegens deze complexiteit en deze holistische werkwijze geven ze u kracht, voeden uw ziel en brengen uw geest in een nieuw evenwicht.


                                                                                                 


WONDEREN DER NATUUR


Onze geneeskrachtige en verjongende planten zijn intelligente planten. Daardoor kunnen ze veel taken in het lichaam gelijktijdig uitvoeren. Ze werken adaptogeen, wat betekent dat ze het lichaam ondersteunen bij de handhaving van zijn evenwicht op chemisch, cellulair en systeemniveau. Eenvoudig gezegd: ze versterken het gezonde potentieel in de mens, ongeacht de aard van het bestaande onevenwicht. En zo verwezenlijken de planten iets geweldigs.


INTELLIGENTE GENEESKRACHTIGE EN VERJONGENDE PLANTEN


GEZONDE, VOEDINGSSTOFRIJKE BODEMS


Gezonde, voedingsstofrijke bodems zorgen ervoor dat onze planten krachtig en overvloedig werkende stoffen ontwikkelen. Ze groeien op energierijke krachtplekken in gemengde cultuur, volledig zonder chemie. We vinden ze terug op de mooiste plekken ter wereld. Regionaal en globaal. Kleine boeren koesteren en verzorgen ze met veel liefde, een grote competentie en aandacht. Ze doen er alles aan om de levensenergie van planten te behouden. Vanaf het begin - zowel bij de oogst evenals gedurende alle verdere verwerkingsstappen. Op deze manier gedijen onze planten optimaal. Daaruit produceren wij holistische Lebensgesundmittel®, in biologische kwaliteit, volledig zonder toevoegingen. Zonder bewaarmiddelen, zonder stabilisatoren, zonder suikers.


ZO BEVATTEN ZE EFFECTIEVE LEVENSBEGELEIDERS VOOR IEDEREEN.

Ontdek onze producten!

PHARMOS STUDIOS

 

CONTACT


DOWNLOADS

PHARMOS NATUR - Green Luxury BeNeLux


Cleopatra Cosmetic GmbH


Route d'Eupen 40

4837 Baelen

Belgien

+32 (0) 87 55 73 04

Copyright Cleopatra Cosmetic 2017 @ All Rights Reserved