SEMINARS | WORKSHOPS & INDIVIDUELE COACHING

 

MET KENNIS, COMPETENTIE & HART – IN THEORIE & PRAKTIJK

 

Er leiden vele wegen naar PHARMOS NATUR. Er zijn tal van mogelijkheden die u kunt verwezenlijken met ons. Bent u een van die mensen die houden van hun beroep en tegelijkertijd nieuwsgierig blijven? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van schoonheid, gezondheid en levensvreugde? Duik dan op de PHARMOS NATUR ACADEMY in onverwachte dimensies.  Kom op onze seminars en workshops allerlei nuttige informatie te weten over de holistische relaties tussen mens, natuur en kosmos. Al onze ideeën hieromtrent zijn geboren uit het hart. Dat zult u merken. Leer de wijsheid van planten begrijpen bij ons. Ontdek dat de symptomen van het lichaam wegwijzers zijn. Vind de antwoorden op fundamentele vragen als: waarom is het zo belangrijk dat cosmetica en Lebensgesundmittel® ecologisch, duurzaam en energetisch geproduceerd zijn? Waarom spreken we pas dan van "natuur die werkt"? Wat maakt het verschil bij behandelingen die ons raken op de huid en diep vanbinnen beroeren? We wekken uw passie die u ook leidt tot economisch succes: met een uitgebreide expertise, een schat aan kennis en jarenlange ervaring, maken wij in theorie en praktijk de belangrijke verbinding tussen hoofd, hart en hand. Bij ons hebt u een eindeloos aanbod: gezond, vol vertrouwen, succes en levensvreugde.

 

WIJ RAKEN MENSEN

 

 

SUCCESVOL LEREN EN OEFENEN - BETREED NIEUW TERREIN

 

 In België

In Herbesthal/Lontzen, aan de Limburger Straße 66 ligt het hoofdkantoor van Cleopatra Cosmetic bvba, dat PHARMOS NATUR Green Luxury in de Benelux-landen vertegenwoordigt. Aan de rand van het natuurpark Hoge Venen-Eifel dat ongetwijfeld een van de mooiste regio's van België is. Gelegen in het oosten van het land is het onderdeel van een grensoverschrijdend Duits-Belgisch natuurpark. Zijn kracht schuilt in zijn landschappelijke diversiteit, de kwaliteit van de omgeving en de natuur, evenals zijn natuurlijke en culturele geschiedenis. Een inspirerende plek met een breed uitzicht.

Alles onder één dak - ideale omstandigheden om ons holistisch concept van schoonheid, gezondheid en levensvreugde met geselecteerde geneeskrachtige en verjongende planten, SACRED PLANTS, optimaal om te zetten en door te geven aan onze klanten en deelneemsters. Het feit dat het inhoudelijke seminar-aanbod weerspiegeld wordt in de inrichting van de ruimtes ligt ons ook na aan het hart. Wij bieden alles wat nodig is voor een succesvol seminar in theorie en praktijk. Er is in elk opzicht gezorgd voor een bijzonder vlot verloop. Een met licht doordrenkte locatie die zorgt voor een goed gevoel. Door regelmatig gebruik van wierook zitten bij ons de meest diverse energieën altijd in een goede stroom. Alles is op alles afgestemd.

Stel ons a.u.b. elke vraag die u hebt. We willen dat u zich goed voelt bij ons.

 

In Nederland

Heel dicht bij de prachtige stad Amsterdam, in Cruquius aan de Crommelinbaan 29K, ligt het moderne opleidingscentrum van Iris Kooij. Je kunt bij haar een workshop volgen, een proefbehandeling doen of alle basisopleidingen volgen om kennis te maken met het werken volgens de PHARMOS NATUR methode. Met rust en sereniteit brengt Iris je alle informatie in theorie en praktijk.

Neem contact op met onze trainer Iris en laat je inspireren.

Hier is het telefoonnummer: +31 (0)6 508 142 60

 

PHARMOS NATUR

Distribution & Academy Benelux

Cleopatra Cosmetic srl

Limburger Straße 66

B-4710 Herbesthal

Tel.: +32 (0) 87 557304

TVA: BE 0476 314 738

Mail: info@pharmos-natur.be

Login Professionals